Wie,Wat,Waar en Wanneer.

Wie.

Voor iedereen die het schapendrijven met zijn/haar border collie wilt aanleren, zowel op recreatief niveau,  als voor mensen die ambitie hebben om wedstrijden te lopen.

Mensen die gevorderd zijn, kunnen gebruik maken van de weide en de schapen om hun hond(en) te laten wennen aan vreemd terrein/schapen.

Wat.

Een training is individueel en bestaat uit het begeleiden van de handler en de hond in de praktijk.Zo'n training duurt ongeveer 3 kwartier en wordt regelmatig onderbroken om wat theoretische uitleg, tips en tricks te geven.Na de les worden de aandachtspunten nog eens besproken en/of een evaluatie gegeven.

Een training wordt altijd afgesloten op een moment dat de hond goed werkt.Zo eindigt de les  op een positieve manier voor de hond.

Waar.

Onze weide is gelegen in Reninge.

Wanneer.

Er wordt les gegeven op afspraak.

Tijdens de maanden met het zomeruur kan er voor elke weekdag training vastgelegd worden vanaf 18.00 u  tot het donker wordt.Tijdens het weekend, kan dit voor zowel voor-als namiddag op dagen dat wij zelf niet op training/wedstrijd gaan.

Tijdens de maanden met het winteruur kan er enkel op weekenddagen een afspraak vastgelegd worden op die dagen dat wij zelf niet op training/wedstrijd zijn.

Ook tijdens het kerstverlof is er mogelijkheid om op afspraak te komen trainen.

Voor gevorderde handlers met hond die gebruik wensen te maken van de weide en schapen, kunnen wij na een afspraak, de accomodatie ter beschikking stellen.

Voor mensen die zin hebben in meerdaags logeren in de Westhoek mét trainingsfaciliteiten, zoeken we graag de voor hen gepaste mogelijkheden uit.

Nieuwe reacties

17.05 | 10:30

Beste Johan, ik heb hier een tweejaarse Border die ik graag eens aan j...

02.01 | 20:07

Dag Johan en Els, Eerst en vooral een gezond 2022 gewenst van Ha...